Планування вн


           «ПОГОДЖЕНО»                                                                                    «ЗАТВЕРДЖУЮ»
методистом ДПТНЗ «Заліщицьке ВПУ»                                              Заступник  директора з НВР
___________ Бойчук О.А.                                                                     __________  Ю.С. Жлуховський






Поурочно-тематичне планування
з виробничого навчання
(на час призупинення освітнього процесу
з 12.03.2020р. по 03.04.2020 р.)

Професія:  5122 Кухар
Кваліфікація: 4 розряд

№ п/п
Тема уроку
К-сть год
Дата
проведення
10.3.
Приготування запечених страв: рулет картопляний з м'ясом, голубці з м'ясом, кабачки фаршировані м'ясом і рисом.
Приготування та відпуск страв з січеного м’яса: біфштекс січений, ромштекс січений, котлети полтавські, шніцель натуральний січений, битки по-селянськи.
Приготування страв з котлетної маси: рулет, зрази.



6

10.4.
Приготування варених, смажених, тушкованих страв з птиці та кролика. Розподіл на порції.
Приготування страв з котлетної маси птиці: котлети Пожарські.
Приготування страв із субпродуктів: мозок відварний, язик відварний, печінка смажена та ін.


6

11.1.
Приготування бутербродів відкритих, закритих, простих, складних, гарячих, закусочних.
Приготування салатів із сирих овочів: з капусти, помідорів, огірків та ін. свіжих овочів.
Приготування салатів з варених овочів: вінегрету та його різновидностей, салату з картоплі.


6

11.2.
Приготування закусок з овочів: ікри овочевої з баклажанів, кабачків, буряків, овочів фаршированих.
Приготування салатів і холодних закусок з м'яса: м'ясо або птиця смажені з гарніром, салат м'ясний.

6


                    Всього:
24





Коментарі