«ПОГОДЖЕНО»
«ЗАТВЕРДЖУЮ»
методистом ДПТНЗ «Заліщицьке ВПУ» Заступник директора з НВР
___________ Бойчук О.А. __________ Ю.С. Жлуховський
Поурочно-тематичне
планування
з
виробничого навчання
(на час
призупинення освітнього процесу
з
12.03.2020р. по 03.04.2020 р.)
Професія: 5122 Кухар
Кваліфікація: 4 розряд
№ п/п
|
Тема уроку
|
К-сть год
|
Дата
проведення
|
10.3.
|
Приготування
запечених страв: рулет картопляний з м'ясом, голубці з м'ясом, кабачки
фаршировані м'ясом і рисом.
Приготування та відпуск страв з січеного м’яса: біфштекс січений, ромштекс
січений, котлети полтавські, шніцель натуральний січений, битки по-селянськи.
Приготування страв з котлетної маси: рулет, зрази.
|
6
|
|
10.4.
|
Приготування варених, смажених, тушкованих страв з птиці та кролика.
Розподіл на порції.
Приготування страв з котлетної маси птиці: котлети Пожарські.
Приготування страв із субпродуктів: мозок відварний, язик відварний,
печінка смажена та ін.
|
6
|
|
11.1.
|
Приготування бутербродів відкритих, закритих, простих, складних, гарячих,
закусочних.
Приготування салатів із сирих овочів: з капусти, помідорів, огірків та
ін. свіжих овочів.
Приготування салатів з варених овочів: вінегрету та його різновидностей,
салату з картоплі.
|
6
|
|
11.2.
|
Приготування закусок з овочів: ікри овочевої з баклажанів, кабачків,
буряків, овочів фаршированих.
Приготування салатів і холодних закусок з м'яса: м'ясо або птиця смажені
з гарніром, салат м'ясний.
|
6
|
|
|
Всього:
|
24
|
|
Коментарі
Дописати коментар